Cine suntem?

Compania noastră reprezintă un grup de societăți comerciale, independente din punct de vedere juridic și administrativ, dar care au la bază aceeași viziune. CentroGroup se distinge de alte societăți cu structură asemănătoare, tocmai prin fundamentul acesteia. Pentru că orice construcție puternică începe din interior spre exterior, odată cu obținerea rezultatelor financiare, ne bazăm pe consolidarea unei echipe de încredere. Astfel, clienții noștri sunt inspirați de siguranță și profesionalism în serviciile pe care le oferim.

Scurt istoric

Istoria acestei companii a început în anul 1973, datorită ideii excepționale a fondatorului său, Mario Castricini de a crea un “supermarket” cu accesoriile necesare pentru fabricarea încălțămintei. Astfel, acivitatea a început cu Centro Accessori, un magazin înființat în Monte San Giusto, una dintre zonele cele mai populare și apreciate cu articole de încălțăminte, cunoscuță ca și inima vie a Italiei. Fiind vorba despre o afacere de familie, fondatorului i s-a alăturat fiul acestuia dl. Aurelio Castricini, care a propulsat afacerea în următorii ani. Apoi, fiul Alessio Castricini a avut viziunea de a diversifica obiectul de activitate și de a continua procesul de internaționalizare inițiat de către tatăl său. Așadar, spiritul antreprenorial, combinat cu multă muncă și decizii inspirate, au făcut ca afacerea să se extindă dincolo de granițele Italiei.

Așa se face că în România, grupul activează începând cu anul 1997. În virtutea dinamicii comerciale și raportat la schimbările din economia românească, Centro Group și-a diversificat și extins gama de servicii și produse. Astfel, pe lângă divizia de accesorii, am continuat să dezvoltăm domenii de activitate diferite ca și : echipamente profesionale și servicii de mentenanță a acestora, prin divizia myHoreca; producția proprie de detergenți prin unitatea protejată Centro Social; spălătorie profesională cu tehnologie avansată și servicii complete prin Concentro Complete Wash System și nu în ultimul rând divizia de imobiliare, prin care oferim un plus valoare zonei în care ne desfășurăm activitatea și nu numai. Datorită contextului actual, avem proiecte în curs de dezvoltare și ne bucurăm de rezultate vizibilie și în acest domeniu.

0 +
Business Year
0 +
Happy Customers
0 +
Insurance Agencies
0 +
Insurance Offices

Alege unul dintre serviciile marca CentroGroup!